Tel. 070 35 01 42 (max €0,30/min)

Over Sunweb

Waar ben je naar op zoek?

Over Sunweb

Je boekt je vakantie goedkoper op sunweb.be!

Sunweb biedt autovakanties aan naar een divers aanbod van bestemmingen in Europa. Wat dichter bij huis of toch wat verder weg, met een leuke autovakantie kan het allemaal. Vertoef aan het Gardameer in Italië of verblijf met het hele gezin in Disneyland Parijs.

Daarnaast biedt Sunweb sinds 2006 ook voordelige zonvakanties aan naar de Middellandse Zee met populaire en zonzekere bestemmingen als Griekenland, Malta, Tunesië, Spanje, Portugal, de Balearen en Turkije. Je verblijft in prachtige all inclusive accommodaties, een mooi hotel of in een van de andere accommodatietypes voor de laagste prijs. Of je nu met het gezin of met tweeën op vakantie gaat, voor iedereen zit er wel iets geschikts tussen.

Verder is Sunweb in de winter sterk aanwezig met skivakanties in landen als Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Italië en Andorra en dit met een ruim aanbod aan hotels, appartementen en chalets. Sunweb heeft daarnaast ook het grootste aanbod van shortski’s en midweken op de Belgische markt. Op elk van de aangeboden bestemmingen heb je de keuze uit een ruim aanbod aan accommodaties, van charmante 3-sterren pensions tot luxueuze all inclusive 5-sterren resorts.

Onze reizen zijn alleen online te boeken via onze overzichtelijke website. Of je nu op zoek bent naar een zonnige vakantie in de zomer, een leuke winter wintersportvakantie of een heerlijke autovakantie, op sunweb.be kun je het hele jaar door je vakantie boeken aan de laagste prijs!

We staan je graag te woord
Heb je een vraag voor ons? Stuur ons dan een e-mail. Deze zal binnen 3 werkdagen beantwoord worden. Daarnaast kun je ook contact opnemen met ons contact center:

Maandag t/m vrijdag: 09.00 uur t/m 20.00 uur.
Zaterdag: 10.00 uur t/m 17.00 uur.

Volg ons en blijf op de hoogte van onze acties
over sunweb Onze contactgegevens:
Bisschoppenhoflaan 383
2100 Antwerpen

Ondernemingsnummer: 0861423049

Telefoon: 070 35 01 42 (max. €0,30/min)
Vanuit het buitenland: 0032 3 259 09 10
Fax: 03 259 09 19
E-mail: info@sunweb.be


Sunweb International

Jouw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee je op reis zult gaan. Deze website zal vervolgens rekening houden met deze gegevens bij het weergeven van reisinformatie en prijsberekeningen.

(vanaf 17 jaar)
(2 t/m 16 jaar)
(0 t/m 1 jaar)