Tel. 070 35 01 42 (max €0,30/min)

Hotel Golden Taurus Park Resort

terug

Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

Hotel Golden Taurus Park Resort

7,7

Hotel Golden Taurus Park Resort is een groot en goed verzorgd hotel met een uitstekende ligging vrijwel direct aan het strand. Tevens ligt het op wandelafstand van het centrum van Pineda de Mar en ook naar het naastgelegen Calella kun je lopen.

In Hotel Golden Taurus Park Resort verveel je je geen moment. Zo zijn meedere buitenzwembaden, een kinderzwembadje en een spetterend waterpark met glijbanen. Daarnaast is er nog een verwarmd binnenzwembad en natuurlijk een zonneterras met ligstoelen. De hele dag door is er een animatieprogramma voor jong en oud.


Aan degene die van sport en ontspanning houdt is ook gedacht: speel een potje tennis of minigolf en kom daarna lekker bij in de jacuzzi. De kamer waarin je verblijft wordt goed onderhouden en biedt de nodige comfort. En dan wordt er iedere dag ook nog gezorgd voor een zeer smakelijk buffet in het mooie restaurant. Een aantal gerechten wordt vers klaargemaakt waar je bij staat, heerlijk. Een aanrader voor de hele familie!

Lees verder

  • Spectaculair waterpark
  • Animatieprogramma voor jong en oud
  • Grote buitenzwembaden
  • Op wandelafstand van Calella
  • Vlak bij het strand

Verzorging

prijzen zien & boeken
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=38275


Jouw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee je op reis zult gaan. Deze website zal vervolgens rekening houden met deze gegevens bij het weergeven van reisinformatie en prijsberekeningen.

(vanaf 17 jaar)
(2 t/m 16 jaar)
(0 t/m 1 jaar)